Opiness partner van de verkiezing

geplaatst op maandag 11 april 2016

kapper-keten-medal

Opiness is dit jaar partner van de verkiezing en faciliteert voor de ketens De Beste Keten Awards. Voor de ketens zijn er dit jaar twaalf Regionale Keten Awards te verdienen en twee landelijke Keten Awards: één voor de keten met meer dan 20 vestigingen en één voor ketens met minder dan 20 vestigingen. Op 27 juni 2016 worden alle awards uitgereikt tijdens de Award Show van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon 2016. Voor de Keten Awards tellen reviews die tot en met 31 mei 2016 binnen komen op het Opiness-platform mee, evenals de stemmen die worden uitgebracht via www.kapsalonvanhetjaar.nl. Kijk voor meer informatie op https://opiness.nl/kapper-keten-awards-2016). 

 

Opiness geeft kwalitatieve invulling aan de Keten Awards

Vote Company organiseert de verkiezing van de Leukste Kapsalon voor het vijfde jaar op rij en is ook verantwoordelijk voor de organisatie van andere grote publieksverkiezingen zoals bijvoorbeeld de Musical Awards en de Zoover Awards. Directeur Wilfred Romijn is blij met de samenwerking met Opiness: “Met het toetreden van het toonaangevende reviewplatform Opiness geven we een kwalitatieve invulling aan de Keten Awards. Daarnaast worden ook de reviews die bij de verkiezing aan de individuele kapsalon worden gegeven gepubliceerd op het Opiness platform (dit is niet verplicht, kapsalons kunnen aangeven als ze dit niet willen). Zo kunnen consumenten en de kappers de klantmeningen ook na de verkiezing raadplegen en wordt de kapsalonbranche voor de consument transparanter”.

 

Toegevoegde waarde Opiness

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken puur op klantoordeel. Opiness is hard op weg om de grootste, onafhankelijke, meest complete en betrouwbare site te worden voor meningen over bedrijven in Nederland. Linda Schulte, CEO van Opiness: “We zijn verheugd met deze samenwerking met Vote Company. Deze verkiezing is een prachtige manier om de beste kapsalons in het zonnetje te zetten en de kapper ketens een mooi podium te bieden om transparant te laten zien hoe men het doet”. Informatie over de Keten Awards is te vinden op https://opiness.nl/kapper-keten-awards-2016

 

Kapsalons die liever niet willen dat stemmen als review op Opiness worden gepubliceerd kunnen dat hier aangeven. Stemmers kunnen hier aangeven indien een stem niet als review op Opiness gepubliceerd mag worden.

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs