Winnaars 2 gratis kaartjes voor Thermen Bussloo tot nu toe

geplaatst op zondag 17 april 2016

Het is weer tijd voor een winnaar... Joyce Ritzen heeft met haar stem op Brandlezz Concepts 2 gratis kaartjes voor Thermen Bussloo, verkozen tot het beste wellnessresort van Nederland, gewonnen! Gefeliciteerd Joyce, je ontvangt binnenkort van ons de entree kaarten.

Wauw!! We zitten deze middag al over de 6.000 stemmen, dus het is weer tijd om iemand blij te maken met een heerlijk dagje ontspannen voor twee. Dora Joosten-Faasen heeft gestemd op Hair By Nikkie en wint 2 gratis kaartjes voor Thermen Bussloo. Gefeliciteerd Dora, je ontvangt binnenkort van ons de entree kaarten.

We beginnen de ochtend weer met een winnaar!!! Martin Gjaltema heeft gestemd op Kapsalon Kreatief en wint daarmee 2 gratis kaartjes voor Thermen Bussloo. Gefeliciteerd Martin, je ontvangt binnenkort van ons de entree kaarten.

En we zijn al over de 4.000 stemmen! Dat vieren we met weer een winnaar!!! Moos Kuepers heeft haar stem uitgebracht op Haren Majesteit Someren en wint daarmee 2 gratis kaartjes voor Thermen Bussloo. Gefeliciteerd Moos, je ontvangt binnenkort van ons de entree kaarten.

En we hebben weer een winnaar.... Miranca Boeren heeft gestemd op Priscilla's Haarmode en wint daarmee de 2 gratis kaartjes voor Thermen Bussloo. Gefeliciteerd Miranca, je ontvangt binnenkort van ons de entree kaarten.

Het gaat snel met de stemmen, dus we gaan vandaag weer wat stemmers verrassen met 2 gratis kaartjes voor Thermen Bussloo, verkozen tot het beste wellnessresort van Nederland. Louise Trouwen heeft gestemd op Made by Femme en wint daarmee de 2 kaartjes voor Thermen Bussloo. Gefeliciteerd Louise, je ontvangt binnenkort van ons de entree kaarten.

De eerste 1.000 bevestigde stemmen zijn inmiddels binnen en daarmee maken we ook de eerste winnaar van de prijs bekend! Laureen Droog-Bongers heeft gestemd op Salon 23 Zutphen en wint daarmee 2 gratis kaartjes voor Thermen Bussloo, verkozen tot het beste wellnessresort van Nederland. Gefeliciteerd Laureen, je ontvangt binnenkort van ons de entree kaarten.

Stem op jouw favoriete kapsalon en maak ook kans op leuke prijzen!

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs